2020. Június 03. Szerda, 22:01:25
Navigáció

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,536
· Legújabb tag: RobertHUN

Időjárás
Jelenlegi

Hőtérkép
Hőtérkép

Felhőkép
Felhőkép

Széltérkép
Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Népszerű letöltések

Bannerek

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Idézet

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

19. 06. 06. 17:05
Őszintén szólva én nem igazán terveztem ilyesmivel foglalkozni, de lehet más kedvet kap hozzá. Smile

19. 06. 03. 20:00
Lesz esetleg modolás vagy hasonlók a HD Remake-hez is? (például Mozgó Erőd vásárlása kampányban)

19. 03. 30. 13:44
Kicsit*

19. 03. 30. 13:41
Hmm 2006 szeptember 2 óta vagyok az oldalon Grin bár még az előzőn is ott voltam. Nagyon várom a játékot, hátha feléled a multi éa kicait viaszatér gyermekkorom

19. 02. 04. 18:38
Nincs olyan durva eltérés köztük, ráadásul nem is minden egység különbözik. Multiban talán csak a pk-k között volt különbség. De az egységek menüpontban meg tudod nézni a pontos értékeket.

19. 02. 04. 18:22
multiban a disznók tényleg erősebbek? valahol olyasmit olvastam, hogy a nyulak fürgébbek, de kevesebb hp-juk van, a malacok meg lassabbak de több hp-juk van

19. 02. 04. 17:35
pörgessük meg, eléggé várom a remake-et Cool

19. 01. 29. 19:45
Üdv, újra itt Laughing out loud

19. 01. 29. 16:37
https://swinethega
me.com Idén tavasszal jön a remaster. Képeken jól néz ki, remélem a multi és ***án menni fog, és akkor felelevenedik egy kis rész a gyermekkoromból Grin

19. 01. 26. 19:17
Most már biztos, hogy lesz S.W.I.N.E. folytatás/Remaster
! https://www.gameka
pocs.hu/hir/61745/
folytatast_kap_a_m
agyar_fejlesztesu_
s_w_i_n_e

18. 01. 15. 18:29
Verzió 1.8 lesz

18. 01. 15. 18:28
nem egy pro verzióra gondoltam, csak raki és mozsár nélkül. anno gamespyon jó voolt ez a "retro" játék. nagy buli volt Grin Valaki jön?

18. 01. 15. 18:26
Na, csak leszakadt Pfft

18. 01. 15. 18:25
Yo skacok Smile Én éppen azon gondolkodá, hogy mikor lesz majd lehetőség egy nagy multiplayerre Pfft Lenne kedve valakinek feljönni Game Rangerre, teszem azt, mondjuk ehónap 18.-án 16:30 körül? Mondjuk én

17. 07. 19. 12:35
Üdv Swinefejek! Youtube-on pörgetek végigjátszást, akit érdekel nézzen rá, Mong00se a csatorna neve.

Archívum

S.W.I.N.E. munkáim

S.W.I.N.E. munkáimWar of the Greatest Warriors

Készült: 2007. június (v2: 2010. április)

Felkerült a „War of the Greatest Warriors” című mentés. Eredetileg ez csak Apocalypse-nek készült amolyan edzés félének, de most mindenki számára letölthetővé vált. A Beach pályán kezdjük a játékot, ahol Apocalypse jellegzetes 6 + 5-ös csapatával lehetünk, viszont alapból elitként. A pályán megtalálhatóak a S.W.I.N.E. valaha létezett legjobb, és legismertebb játékosai, akik közül már sokan nem játszanak. Összesen 7 ellenféllel találjuk magunkat szemben ezen a pályán. Az ellenfelek az ismert csapataikat birtokolják, és a használt színüket. Minden egyes zászlónál található egy ellenfél. A cél az, hogy minden ellenséges egységet megsemmisítsünk, és a zászlókat elfoglaljuk. A csapat mellé kapunk 1100 sp-ét, hogy szükség esetén vehessünk rajta egységet, vagy utánfutót. Nem érdemes szerelőt venni, és lőszerest, valamint benzinest, mert azonnyomban visszaáll az alapfogyasztásra ezekből a tulajdonságokból, miután elkezdtük szerelni, vagy feltankolni egységünket. Vagyis pl: a sok rakéta helyett 45 lesz újból, ha lőszeressel, vagy szerelővel meg akarjuk tölteni, sajnos máshogy nem lehetett megoldani, hogy ne fogyjon a lőszer, és az üzemanyag. Viszont minden tankon megtalálható a javító (mozsarakon is), így elvonultatva egységünket javítás nélkül is újból csatába tudjuk küldeni. Sok sikert a játékhoz!

  Változások az új verzióban:
 • az összes ellenfél legyőzése után nem kell kilépni, megjelenik a játék végét jelző felirat
 • a mentés során nem lehet vásárolni
 • elrejtettem a pályán pár vontatót és utánfutót, hogy szükség esetén lehessen velük javítani (és később feltölteni az egységeket)

Ha valaki nem ismerné fel, hogy ki kicsoda, azoknak itt van egy kis tájékoztató:

 • barna - Boy
 • kék - Acél
 • szürke - Swallow
 • rózsaszín - Petko
 • világoskék (cián) - Frosty
 • lila - Hede
 • sárga - Magyar
 • fekete - Apocalypse

Képek a mentésről


NBK

Készült: 2007. augusztus

Az NBK klán pályája, mely „megrendelésre” készült el. A pálya elég kopár, néhány fán kívül mást nem tartalmaz, viszont középen a fák NBK feliratot formálnak. A domborzat nem túl bonyolult: néhány kisebb dombtól eltekintve mást nem igazán találhatunk.

Képek a pályáról


MH

Készült: 2007. április

A pálya egy kopár sziget, amit zöld „víz” vesz körül. A pályát fal veszi körül, aminek külső oldalánál nyúl és disznó roncsok és zászlók találhatóak. A belső oldalán szögesdrót van elhelyezve, a pálya közepén pedig víz helyezkedik el, BIF alakban.

Képek a pályáról


Repedés

Készült: 2006. december

Nagy, sivatagos pálya dombokkal. A pálya mellett megtalálhatunk egy szigetet növényekkel, házakkal, és egy lávatavat is, amit kopár, kiszáradt fák és csontvázak vesznek körül. Az egyik kisebb szigetnél egy hajóroncs is látható. A dombokon pálmák nőttek, közöttük repedések húzódnak, és itt-ott kaktuszokat is észrevehetünk. A pályán egy földút is áthalad, amit két oldalon sorompó zár le.

Képek a pályáról


Leoland

Készült: 2010. augusztus (első verzió: 2006. szeptember)

A pálya közepén egy leomlott vulkán található, amiben roncsok vannak. A vulkán fölött Acélagyar léghajóját, a vízben pedig egy Leo feliratot is megtalálhatunk. A pályához készült egy történet is:
A vulkán sok évvel ezelőtt kitört, és nemsokkal a kitörés után leomlott. A mondák szerint hatalmas kincs vár arra, aki bejut a vulkán kráterébe. Mindenki hisz benne, hiszen találtak a közelben egy ufót, benne kincsestérképekkel. Az akkor még fejletlen technikával rendelkező disznók megpróbálták földeríteni a terepet - sikertelenül. Repülőjük a vulkánban végezte.. De nem adták föl. Letelepedtek a vulkán közelében, hogy minél gyorsabban odajuthassanak. Még Acélagyar is odautazott léghajójával, hogy meg tudja szemlélni a vulkánt. Eközben a nyulak is tudomást szereztek a vulkánban rejtőző aranyról, ők is meg akarták kaparintani a kincset. Sátraikkal a vulkán közvetlen közelében tudnak maradni, dömperükkel már készülnek a megszerzett értékek elszállítására. Akár a nyulaknak, akár a disznóknak segítesz, vigyázz nehogy életed ott érjen véget!

Képek a pályáról


Sivatag

Készült: 2010. augusztus (első verzió: 2006. augusztus)

Kis pálya, amelynek közepén egy tó található, és a tó közepén egy kis sziget van. Ezen a szigeten pálmafák és egy ház helyezkednek el. A pálya körül további pálmafák és házak vannak elszórva, és az egyik oldalról látszik a távoli tenger is.

Képek a pályáról


Havas domb

Készült: 2010. augusztus (első verzió: 2006. augusztus)

Közepes méretű havas pálya. Középén egy dombbal van lábánál, fenyőkkel és házakkal. A pályát két oldalról jeges víz veszi körül, és megtalálható a pálya mellett egy nagyobb üres terület néhány fenyővel és igluval. A pályán van egy-két hóember és hókupac is.

Képek a pályáról


Holiday

Készült: 2006. június (első verzió: 2006. április)

Kicsi, sivatagos pálya, amit tenger vesz körül. A pályán megtalálható egy kisebb falu, ufo és egy nyúl dömper is. Az első verzióhoz képest több objektum van a pályán és a minitérkép is új.

Képek a pályáról


Téli erdő

Készült: 2006. május

Nagy pálya, jeges talajjal. A pálya növényzetét havas fenyőfák alkotják. Középen egy hegy van, aminek négy oldalán kis tavak helyezkednek el.

Képek a pályáról


Szeméttelep

Készült: 2006. április

Nagy pálya, vörös fákkal, és szemetes talajjal. Középen és baloldalt egy-egy domb található. A domboktól délre zöld, savas pocsoja helyezkedik el.

Képek a pályáról


Ruins of Apocalypse

Készült: 2006. április

Kopár, sötét, esős pálya, amit savas mocsár vesz körül. A pálya növényzetét kopár fák adják, melyek között roncsokat, és csontvázakat is találhatunk, ezeket Apocalypse hagyta hátra.

Képek a pályáról