Vége...
Írta: Hede - Dátum: 2014. július 26. 19:14:19

Ma délutántól nem elérhető a szerver. Néhány órája még lehetett csatlakozni hozzá, de most már csak az eddigi karbantartások alatt megszokott, „nem sikerült csatlakozni a szerverhez” hibaüzenet jelenik meg, és a pingelésre sem reagál.

Úgy néz ki, ezzel eljött a nap, amivel a S.W.I.N.E.-t elérte az utolsó csapás is. Sok dolog megszűnt már a S.W.I.N.E. körül: először a kiadó, a Fishtank, később a fejlesztő, a Stormregion, végül most a GameSpy. Ezzel lezárul egy korszak, hiszen az online mód többé nem lesz elérhető. A S.W.I.N.E. GameSpy-on keresztül 2001 novemberétől 2014 júliusáig volt játszható, ez alatt a 12 és fél év alatt rengeteg játékos megfordult S.W.I.N.E.-on, társaságok alakultak ki és tűntek el, fényesebb és kevésbé dicső időszakok követték egymást.

Innentől kezdve aki még érdeklődik a játék iránt, az a közvetlen IP-címes játék mellett a GameRanger-t használhatja, amely ugyan több játékhoz tartalmaz közös chat-et, ahol a S.W.I.N.E. nincs elkülönítve, de a semminél mégis jobb megoldás lehet.