2019. április 20. Szombat, 08:44:06
Navigáció

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,536
· Legújabb tag: RobertHUN

Időjárás
Jelenlegi

Hőtérkép
Hőtérkép

Felhőkép
Felhőkép

Széltérkép
Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Népszerű letöltések

Bannerek

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Idézet

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

19. 03. 30. 13:44
Kicsit*

19. 03. 30. 13:41
Hmm 2006 szeptember 2 óta vagyok az oldalon Grin bár még az előzőn is ott voltam. Nagyon várom a játékot, hátha feléled a multi éa kicait viaszatér gyermekkorom

19. 02. 04. 18:38
Nincs olyan durva eltérés köztük, ráadásul nem is minden egység különbözik. Multiban talán csak a pk-k között volt különbség. De az egységek menüpontban meg tudod nézni a pontos értékeket.

19. 02. 04. 18:22
multiban a disznók tényleg erősebbek? valahol olyasmit olvastam, hogy a nyulak fürgébbek, de kevesebb hp-juk van, a malacok meg lassabbak de több hp-juk van

19. 02. 04. 17:35
pörgessük meg, eléggé várom a remake-et Cool

19. 01. 29. 19:45
Üdv, újra itt Laughing out loud

19. 01. 29. 16:37
https://swinethega
me.com Idén tavasszal jön a remaster. Képeken jól néz ki, remélem a multi és ***án menni fog, és akkor felelevenedik egy kis rész a gyermekkoromból Grin

19. 01. 26. 19:17
Most már biztos, hogy lesz S.W.I.N.E. folytatás/Remaster
! https://www.gameka
pocs.hu/hir/61745/
folytatast_kap_a_m
agyar_fejlesztesu_
s_w_i_n_e

18. 01. 15. 18:29
Verzió 1.8 lesz

18. 01. 15. 18:28
nem egy pro verzióra gondoltam, csak raki és mozsár nélkül. anno gamespyon jó voolt ez a "retro" játék. nagy buli volt Grin Valaki jön?

18. 01. 15. 18:26
Na, csak leszakadt Pfft

18. 01. 15. 18:25
Yo skacok Smile Én éppen azon gondolkodá, hogy mikor lesz majd lehetőség egy nagy multiplayerre Pfft Lenne kedve valakinek feljönni Game Rangerre, teszem azt, mondjuk ehónap 18.-án 16:30 körül? Mondjuk én

17. 07. 19. 12:35
Üdv Swinefejek! Youtube-on pörgetek végigjátszást, akit érdekel nézzen rá, Mong00se a csatorna neve.

16. 12. 25. 15:47
1.9 azt írja wan/lan nem egyezik de ez evidens. Digi által készitett verzió hogy kapcsoljam be DMZ-hostot de hát úgyse sikerül a történet

16. 12. 25. 15:45
Sziasztok! Host ügyben segítségetek kérném! Na szóval portok nyitva szoba látszik be is lének a játékosok... ámmikor a meccs beállitásokra kerül a sor senkit nem dob be rajtam kivül. 1.9-azt írja wa

Archívum

80 000

Az oldal ma, közel 4 év után elérte a 80 000 látogatót. A költözés miatt kisebb látogatottságra számítottam, de úgy látszik szerencsére mindenki „megtalálta” az új címet elég hamar.War of the Greatest Warriors

Elkészült a mentésnek egy javított változata. Nem túl sok dolgon változtattam, de most már teljes értékűnek nevezhető a mentés: az összes ellenfél legyőzésével a játék megnyerhető, most már nem kell kilépni a végén, viszont a mentés eleje pénz nélkül indul. Az egységeket továbbra sem ajánlatos szerelni, mert akkor újra fogyni fog belőlük a benzin és lőszer, de mivel már nem vásárolhatók utánfutók, ezért néhányat „elrejtettem” a pályán.

Költözés

Az oldal mától új címen érhető el. Egy ideig még az extrás oldalon is kint fog maradni a figyelmeztetés, de az a cím a következő hónap elején megszűnik.

A költözés során pár dolog megváltozott az oldalon, de ezeken kívül minden maradt a régi.
Az oldal teljesen új dizájnt kapott, azt hiszem 3 és fél év után rá is fért egy kis frissítés.

Néhány egyéb változás is történt:
  • A letöltések mostantól tömörített formában érhetők el.
  • A pályák közül (letöltések és leírás) néhányat kivettem (dark ice-floe, futóhomok, ice-floe rain, magma, dark dune, december dune, forest), viszont helyükre újak kerültek (beach v2, mountain, nuke beach, erdős völgy, rsr aréna, Acélagyar kastélya), ezért frissült a pályacsomag is.
  • Új, egyéni hibaoldalak jöttek létre (amelyek remélem minél kevesebbszer fognak megjelennigrin).
  • Az egységek képeit kicseréltem újakra: a galériában minden veterán és elit egység elölről és hátulról is látszik, a leírásnál az elitek az eddigiekkel ellentétben szemből látszódnak.


Remélem az oldal az új tárhelyen is olyan sikeres lesz, mint az elmúlt 3 és fél év alatt az extrán.

A költözés előtt volt egy kis „bemutató” a régi dizájnokból, de az extra lassúsága eléggé keresztülhúzta a számításaimat, ezért készítettem pár képet, amelyek a részletekre kattintva megtekinthetők.
Utolsó napok az extrán...

Az ingyenes tárhelyszolgáltatás ugyan csak április elsejétől szűnik meg, de úgy gondoltam, hogy pár napot hagyok az „átszokásra”, úgyhogy terveim szerint az oldal 2-3 napon belül elköltözik.

3 és fél év sok idő, ezért arra gondoltam, hogy a szolgáltatóváltás előtt belefér egy kis visszatekintés: mától a költözésig az oldalon minden nap egy régi dizájn fog megelevenedni (sajnos nem lehet 100 %-osan olyan, mint régen, de a lényeg látszani fog).
70 000

Az oldal ma, 1318 nap után, elérte a 70 000 látogatót.

Köszönöm minden látogatónak aki hozzájárult ennek az eredmények az eléréséhez!


S.W.I.N.E. ismertető

Felkerült az oldalra a S.W.I.N.E. ismertetőjének szkennelt változata is, így mostantól nem csak a szöveges változat található meg az oldalon.Új album a galériában

Létrehoztam egy új albumot a galériában, ahol néhány S.W.I.N.E.-nal kapcsolatos „egyéb” kép található: ide kerültek a régi Stormregionös háttérképek és pár kép amiket nemrég találtam meg újra.


60 000

Az oldalnak már több mint 60 ezer látogatója volt, az ötvenezer után azt is először érte el a S.W.I.N.E.-os oldalak közül. Az oldal 3 éve és 2 hónapja indult és átlaglátogatottság továbbra is napi 52 körül van.

Köszönöm mindenkinek, aki meglátogatta az oldalamat és növelte a látogatottságot!

Frissítés

Kicsit foglalkoztam az oldallal és frissítettem pár dolgot:


  • kerültek új képek a galériába
  • átalakítottam a S.W.I.N.E. menüpontot
  • „aktualizáltam” a klánok linkjeit
  • az egységek leírása teljesen megújult
  • létrejött egy új menüpont, amelyben megtalálható az üzenőfal elveszett tartalmának egy része
Újra elérhető a galéria

Öt hónap után újra működik a galéria, és mostantól kezdve újra rendszeresen kerülnek fel új képek az oldalra.Három év

Két napja volt három éves az oldal, de azt hiszem a „szokásos statisztika” most elmarad, elég lesz egy ilyen rövid hír is.