2019. április 20. Szombat, 09:14:15
Navigáció

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,536
· Legújabb tag: RobertHUN

Időjárás
Jelenlegi

Hőtérkép
Hőtérkép

Felhőkép
Felhőkép

Széltérkép
Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Népszerű letöltések

Bannerek

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Idézet

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

19. 03. 30. 13:44
Kicsit*

19. 03. 30. 13:41
Hmm 2006 szeptember 2 óta vagyok az oldalon Grin bár még az előzőn is ott voltam. Nagyon várom a játékot, hátha feléled a multi éa kicait viaszatér gyermekkorom

19. 02. 04. 18:38
Nincs olyan durva eltérés köztük, ráadásul nem is minden egység különbözik. Multiban talán csak a pk-k között volt különbség. De az egységek menüpontban meg tudod nézni a pontos értékeket.

19. 02. 04. 18:22
multiban a disznók tényleg erősebbek? valahol olyasmit olvastam, hogy a nyulak fürgébbek, de kevesebb hp-juk van, a malacok meg lassabbak de több hp-juk van

19. 02. 04. 17:35
pörgessük meg, eléggé várom a remake-et Cool

19. 01. 29. 19:45
Üdv, újra itt Laughing out loud

19. 01. 29. 16:37
https://swinethega
me.com Idén tavasszal jön a remaster. Képeken jól néz ki, remélem a multi és ***án menni fog, és akkor felelevenedik egy kis rész a gyermekkoromból Grin

19. 01. 26. 19:17
Most már biztos, hogy lesz S.W.I.N.E. folytatás/Remaster
! https://www.gameka
pocs.hu/hir/61745/
folytatast_kap_a_m
agyar_fejlesztesu_
s_w_i_n_e

18. 01. 15. 18:29
Verzió 1.8 lesz

18. 01. 15. 18:28
nem egy pro verzióra gondoltam, csak raki és mozsár nélkül. anno gamespyon jó voolt ez a "retro" játék. nagy buli volt Grin Valaki jön?

18. 01. 15. 18:26
Na, csak leszakadt Pfft

18. 01. 15. 18:25
Yo skacok Smile Én éppen azon gondolkodá, hogy mikor lesz majd lehetőség egy nagy multiplayerre Pfft Lenne kedve valakinek feljönni Game Rangerre, teszem azt, mondjuk ehónap 18.-án 16:30 körül? Mondjuk én

17. 07. 19. 12:35
Üdv Swinefejek! Youtube-on pörgetek végigjátszást, akit érdekel nézzen rá, Mong00se a csatorna neve.

16. 12. 25. 15:47
1.9 azt írja wan/lan nem egyezik de ez evidens. Digi által készitett verzió hogy kapcsoljam be DMZ-hostot de hát úgyse sikerül a történet

16. 12. 25. 15:45
Sziasztok! Host ügyben segítségetek kérném! Na szóval portok nyitva szoba látszik be is lének a játékosok... ámmikor a meccs beállitásokra kerül a sor senkit nem dob be rajtam kivül. 1.9-azt írja wa

Archívum

Történetem

Az oldalon lévő tartalom eddig eléggé általános volt, kevés személyes dolog volt rajta. Most ezen változtatok egy kicsit, ugyanis összefoglaltam a S.W.I.N.E.-os történetemet, egészen a kezdetektől napjainkig. Elég hosszú lett, de vannak benne érdekességek, olyan dolgok, amiket eddig nem nagyon tudhattatok rólam, vagy éppen régi dolgok, amik már feledésbe merültek. Azért is írtam meg ezt a történetet, hogy legalább amire emlékszem az megmaradjon. Hét év elég sok ahhoz, hogy ne mindenre emlékezzek pontosan, de azért igyekeztem minden esetben úgy leírni az eseményeket, ahogy történtek.
10 éves a S.W.I.N.E.

2001. november 15-én, 10 éve jelent meg a S.W.I.N.E. . Az elmúlt 10 évben, ami egy játék szempontjából nagyon sok idő, megváltozott szinte minden, kialakultak jó társaságok, amik sajnos szinte teljesen el is tűntek, jöttek újak, majd azok is eltűntek. Azt hiszem, attól függetlenül, hogy ki mikor játszott, mindenkinek vannak szép emlékei a játékkal kapcsolatban, még ha ezek már régiek is, és megismételhetetlenek. Mindig azt mondtuk, hogy a színvonal egyre csökken, de ez nem jelenti azt, hogy ne történnének jó dolgok, amiket érdemes megőrizni, amiért érdemes játszani. Nem annyi, mint régen, akár egy-két éve, de még van ilyen, ezért lehet sokaknak egy olyan játék a S.W.I.N.E., amit igazán nem lehet abbahagyni. Persze lehet, de azért néha csak eszébe jutnak mindenkinek a régi játékok, a szép emlékek...

Eléggé lehangoló lett ez a hír, ezért befejezem, úgyhogy inkább boldog születésnapot S.W.I.N.E.!
Pályák

A saját domborzatos pályáim közül háromnak még tavaly nyáron készült egy második verziója. Ebben a verzióban néhány hibát javítottam ki, és a minitérképet lecseréltem a játékból fotózottra. Mostantól a régiek helyett ezek tölthetők le. Az érintett pályák: havas domb, sivatag, Leoland.


Öt év

Ma ötéves az oldal. Öt év hosszú idő, sokat változott ennyi idő alatt minden. Az oldal, én, a látogatók, és maga a S.W.I.N.E. is.

Az elmúlt egy év röviden: százezer látogató, ezer regisztrált felhasználó, tízezer letöltés, hat év hat kép válogatás és két új menüpont: gyik és ami kimaradt, na és az „elfelejtett” húsvéti hír.

A látogatottság továbbra is gyorsan nő, közeledünk a kétszázezer felé. Továbbra is népszerű az oldalon a vendégkönyv és üzenőfal, 16 és 26 oldalnyi üzenettel bővítettük őket egy év alatt. Ez a vendégkönyv esetében nagyjából annyi, mint eddig, viszont az üzenőfalon jóval több, mint ami szokott lenni.

Végül a szokásos befejezés: remélem a következő év is sikeres lesz, és lesz majd miről írnom egy év múlva is.
Húsvét
Egy régen tervezett és elfelejtett hírt rakok most ki. Az oldal indulása utáni időkben a nagyobb ünnepek kaptak egy-egy hírt, ilyen lett volna a húsvét is, de valami miatt a hírt nem írtam meg, csak előkészítettem. Így négy év után itt az ideje, hogy bepótoljam ezt a hiányt.100 000 látogató

Az oldal ma este, 1636 nap után elérte a százezer látogatót. Négy és fél évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyenkorra már hatjegyű lesz a látogatottság. Köszönöm mindenkinek, aki megnézte az oldalt!


Új menüpont

Létrejött egy új menüpont a S.W.I.N.E.-os menün belül, „ami kimaradt” címmel. Összeszedtem néhány dolgot, ami a S.W.I.N.E.-ból kimaradt (el se kezdték; vagy megcsinálták, de kivették; esetleg bekerült, de nem úgy, ahogy eredetileg kinézett). Sok ilyen része van a játéknak, ami nem igazán ismert és úgy gondoltam, hogy néhány elég érdekes közülük, itt az ideje, hogy akit érdekel olvashasson róla.

A menüpont még nincs végleges állapotban, néhány apróbb kiegészítést még tervezek hozzá, ezért érdemes lehet gyakrabban megnézni.
90 000

Ma elérte az oldal a 90 000 látogatót is, amihez a nyolcvanezer után 98 napra volt szükség. Az átlaglátogatottság eléggé megnőtt az utóbbi időben. Ha ilyen tempóban nő a látogatottság, akkor pár hónapon belül a 100 000 látogató is meglesz, ami a tízezer utáni első „nagyobb cél” volt.

Köszönöm mindenkinek a látogatást!

Hat év (és még egy kicsit több), hat kép

2004 szeptemberében kezdtem a S.W.I.N.E.-t, azaz pont hat éve, ezért úgy gondoltam, hogy ha már fotóztam elég sokat, akkor kiválogatok minden évből egy-egy képet (mondjuk lehet, hogy nem pont így kellett volna az éveket nézni).

Sok képre elég ránézem, és már eszembe is jut a játék ahol készült, úgyhogy most kivételesen egy kis kommentárt is írok hozzájuk.

A részletekre kattintva megtekinthető a válogatás.
GYIK

Létrejött egy új menüpont az oldalon, a GYIK. Itt gyakran elhangzó kérdések, és válaszok kaptak helyet. Egyelőre 14-et szedtem össze, de ha valami még eszembe jut, akkor a modul tovább bővülhet.

A kérdések több kategóriában találhatók, néhány nem a S.W.I.N.E.-ra vonatkozik, hanem az oldalra is, hiszen ezzel kapcsolatban is kaptam már néhány kérdést.

Négy év

Az oldal ma négy éve, 2006. július 17-én indult. Négy év alatt sok változás történ az oldalon, elég sok dolgon ment keresztül míg elérte mai formáját. Talán a „legfontosabb” a költözés, ami a kinézet változását is hozta.

A statisztikák nem sokat változtak: a látogatottság körülbelül akkora mértékben nő mint egy éve (most 55 az átlag), a letöltések között még mindig az 1.9 és a pályacsomag vezet, de a második helyet átvette a 2.1.

Az elmúlt egy évben kicsit több frissítés volt, mint az előző időszakban, de még mindig nem annyi, mint az első évben. Úgy látszik azt a tempót már nem lehet visszahozni. grin

Készítettem pár grafikont a látogatottság alakulásáról, akit érdekel az a részletekre kattintva megtekintheti őket.

Már csak a szokásos befejezés maradt: remélem a következő évek is legalább annyira sikeresek lesznek mint az előző négy.