2021. Október 21. Csütörtök, 07:16:13
Navigáció

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,536
· Legújabb tag: RobertHUN

Időjárás
Jelenlegi

Hőtérkép
Hőtérkép

Felhőkép
Felhőkép

Széltérkép
Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Népszerű letöltések

Bannerek

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Idézet

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

21. 02. 14. 23:57
Laughing out loud *

21. 02. 14. 23:57
Sziasztok😁

19. 06. 06. 17:05
Őszintén szólva én nem igazán terveztem ilyesmivel foglalkozni, de lehet más kedvet kap hozzá. Smile

19. 06. 03. 20:00
Lesz esetleg modolás vagy hasonlók a HD Remake-hez is? (például Mozgó Erőd vásárlása kampányban)

19. 03. 30. 13:44
Kicsit*

19. 03. 30. 13:41
Hmm 2006 szeptember 2 óta vagyok az oldalon Grin bár még az előzőn is ott voltam. Nagyon várom a játékot, hátha feléled a multi éa kicait viaszatér gyermekkorom

19. 02. 04. 18:38
Nincs olyan durva eltérés köztük, ráadásul nem is minden egység különbözik. Multiban talán csak a pk-k között volt különbség. De az egységek menüpontban meg tudod nézni a pontos értékeket.

19. 02. 04. 18:22
multiban a disznók tényleg erősebbek? valahol olyasmit olvastam, hogy a nyulak fürgébbek, de kevesebb hp-juk van, a malacok meg lassabbak de több hp-juk van

19. 02. 04. 17:35
pörgessük meg, eléggé várom a remake-et Cool

19. 01. 29. 19:45
Üdv, újra itt Laughing out loud

19. 01. 29. 16:37
https://swinethega
me.com Idén tavasszal jön a remaster. Képeken jól néz ki, remélem a multi és ***án menni fog, és akkor felelevenedik egy kis rész a gyermekkoromból Grin

19. 01. 26. 19:17
Most már biztos, hogy lesz S.W.I.N.E. folytatás/Remaster
! https://www.gameka
pocs.hu/hir/61745/
folytatast_kap_a_m
agyar_fejlesztesu_
s_w_i_n_e

18. 01. 15. 18:29
Verzió 1.8 lesz

18. 01. 15. 18:28
nem egy pro verzióra gondoltam, csak raki és mozsár nélkül. anno gamespyon jó voolt ez a "retro" játék. nagy buli volt Grin Valaki jön?

18. 01. 15. 18:26
Na, csak leszakadt Pfft

Archívum

Üdvözlet

Üdvözöllek az oldalon!

S.W.I.N.E. HD Remaster


2019. május 23-án megjelent a S.W.I.N.E. remastered verziója, részben az eredeti készítőktől Steamen, GOG-on és dobozosan is.
Hivatalos oldal: https://swinethegame.com/

A galériába feltöltöttem pár képet az új verzióról.
500 000 látogató

A 2018-as év első napjaiban, egy és háromnegyed évvel a négyszázezer után megérkezett az oldalra az ötszázezredik látogató is. 2006-ban nem gondoltam, hogy valaha félmilliós látogatottsága lesz az oldalamnak, köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ennek a szép számnak az eléréséhez!Tizenegy év

Ma 11 éve, hogy 2006 júliusában elindítottam az oldalamat, így itt az ideje egy újabb rövid megemlékezésnek.

Sajnos túl sok jó hírrel nem tudok szolgálni a játékkal kapcsolatban. A qtracker-es szerver várhatóan augusztus 1-jével megszűnik, így a GameSpy eltűnése után ismét szerver nélkül marad a S.W.I.N.E., és már csak a GameRanger, Hamachi, vagy az IP-címes megoldásokkal lesz használható a többjátékos mód interneten keresztül.

Köszönöm mindenkinek az elmúlt tizenegy év alatt tett látogatását!
Tíz év

Két éve volt a tizedik évfordulója, hogy először játszottam online a S.W.I.N.E.-nal, most pedig újabb jubileumhoz érkeztünk: elérkezett az oldalam tizedik születésnapja is. 2006-ban ezen a napon indítottam útjára az akkor a S.W.I.N.E.-osok körében még szinte egyeduralkodó gportál mellett az extrás oldalamat.

Akkoriban néhány oldal volt csak, ami nem a gportálon lett létrehozva, mint például a régi swineclub, HSzabi oldala, vagy az FP oldala. Ezen néhány közé tartozott 2006-tól az én újonnan elkezdett oldalam is, mivel nem akartam beállni a gportálosok sorába, hanem valami egyedibbet szerettem volna létrehozni. Ennek megvolt az az előnye, hogy lehetett letöltéseket is rakni az oldalra, így össze tudtam gyűjteni a S.W.I.N.E.-hoz kapcsolódó fontosabb dolgokat, és elérhetővé tenni a látogatók számára. Később a teljes játékot is feltöltöttem.

A tartalom is dinamikusan bővült, igyekeztem minél teljesebbé tenni ebből a tekintetből az is az oldalamat különféle leírásokkal, lehetőség szerint a mindenhol meglévő dolgokat is egyedi formában bemutatva, illetve teljesen egyedi tartalommal. Egy másik fontos pont a galéria, hiszen játék közben rengeteg képet készítettem, így ezek közül is számos felkerült a különböző albumokba.

Ahogy az idő telt, az oldalam egyre népszerűbb lett, talán nem túlzás az állítani, hogy ez lett a legnépszerűbb S.W.I.N.E.-nal kapcsolatos oldal. A régi oldalak közül ma már sok megszűnt, hiszen a játék és az érdeklődés is csökkent az eltelt évek alatt, az enyém viszont megmaradt, és terveim szerint nem is fog eltűnni.

2010 elején megszűnt az extra, így az oldalnak költöznie kellett, először a xtreemhost-ra, majd néhány hónappal később az okhost mellett döntöttem. Később a try.hu is megszűnt, ahonnan az oldalam másodlagos doménje volt elérhető, majd az okhost is elérhetetlenné vált, ekkor költöztem az eu5.org-ra, 2015 végén pedig egy felajánlásnak köszönhetően a spaceweb-re.

Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt tíz év alatt meglátogatta az oldalamat!
400 000 látogató

Utoljára közel három éve, 2013 augusztusának elején esett szó a látogatottságról. Azóta az oldal kétszer is költözött, az idő haladtával a régi szép idők pedig egyre inkább távolodnak, így a játék és az oldalam iránt való érdeklődés is csökkent. Most viszont elérkezett a pillanat, amikor újabb százezerrel nőtt a látogatók száma, ami azt is jelenti egyben, hogy elérte a látogatottság 400 000-et. Köszön mindenkinek, aki hozzájárult ehhez az eredményhez!

Költözés

Az oldal egy felajánlásnak köszönhetően új szolgáltatóhoz került, így mostantól a hede.spaceweb.hu címen elérhető.Kilenc év

Kilenc év telt el 2006 júliusa, azaz az oldal indulása óta.

Az elmúlt évben sajnos leállt a GameSpy szervere, de mindenképp pozitívum, hogy létrejött a Qtracker-es szerver. A korábbi szolgáltató eltűnése, megszűnése után új címre költözött az oldalam, néhány új verzió került a letöltések közé, illetve felkerült egy régi előzetes még a S.W.I.N.E. megjelenése előtti időkből.

Köszönöm mindenkinek az eddigi látogatásokat, szabad az út a tizedik születésnap irányába!
Egy régi előzetes a játékról

Régen frissült már az oldal tartalma, ezért itt az ideje némi újdonságnak: a 2000/10-es PC Guru-ban találtam egy előzetes cikket az akkor még Trail néven futó S.W.I.N.E.-ról. Ez a nagyjából egy évvel a megjelenés előtt írt előzetes így 14 év elteltével talán túl sok újdonságot nem tartalmaz, de a korai változatból készült képek mindenképp érdekesek benne, és azért a cikket is érdemes lehet elolvasni. A leírás elérhető szkennelt formában (első, második oldal, a képek nagyíthatók), és szövegesen is az ismertető menüpontból.

Költözés - újra

Az okhost hónapok óta nem nyújtott megfelelő színvonalú szolgáltatást: sokszor nagyon lassan volt elérhető az oldal, néha egy-két napig nem is működtek a szerverek. Most viszont már jóval több ideje elérhetetlenné vált – mint kiderült, az ingyenes szolgáltatás megszűnt –, ezért úgy döntöttem, hogy elköltöztetem az oldalamat, így az új cím hede.eu5.org lesz.

A költözés miatt előfordulhat, hogy néhány helyen nem működnek a linkek, ezeket igyekszem minél hamarabb kijavítani. Sajnos a szolgáltatónál korlátozott a maximális fájlméret, ezért a letöltések Google Drive-ról elérhetők. A fájlok mentéséhez megnyíló a ablakban újra rá kell kattintani a letöltés gombra.
Új szerver

Létrejött egy új szerver a S.W.I.N.E.-hoz. Jelenleg kétféleképpen érhető el:
- itt elérhető egy magyar 1.9-es exe, amiben átírtam a címeket (ez kikerült a letöltések közé is). Úgy tűnik, hogy működik, de előfordulhatnak hibák.
- alternatív megoldás lehet a GameSpy-os címek átirányítása. Ehhez ezt a fájlt kell letölteni, és kicsomagolni arra a meghajtóra, ahol a Windows telepítve van.

A szerver egyelőre nem működik teljesen tökéletesen, például ha egyenlőségjel szerepel a névben, akkor 1-gyel fog beléptetni, mindenesetre ígéretes megoldásnak tűnik.
Vége...

Ma délutántól nem elérhető a szerver. Néhány órája még lehetett csatlakozni hozzá, de most már csak az eddigi karbantartások alatt megszokott, „nem sikerült csatlakozni a szerverhez” hibaüzenet jelenik meg, és a pingelésre sem reagál.

Úgy néz ki, ezzel eljött a nap, amivel a S.W.I.N.E.-t elérte az utolsó csapás is. Sok dolog megszűnt már a S.W.I.N.E. körül: először a kiadó, a Fishtank, később a fejlesztő, a Stormregion, végül most a GameSpy. Ezzel lezárul egy korszak, hiszen az online mód többé nem lesz elérhető. A S.W.I.N.E. GameSpy-on keresztül 2001 novemberétől 2014 júliusáig volt játszható, ez alatt a 12 és fél év alatt rengeteg játékos megfordult S.W.I.N.E.-on, társaságok alakultak ki és tűntek el, fényesebb és kevésbé dicső időszakok követték egymást.

Innentől kezdve aki még érdeklődik a játék iránt, az a közvetlen IP-címes játék mellett a GameRanger-t használhatja, amely ugyan több játékhoz tartalmaz közös chat-et, ahol a S.W.I.N.E. nincs elkülönítve, de a semminél mégis jobb megoldás lehet.